Creadora de sabors i noves experiències

Es curiós, però, gràcies a l´entrevista que em van fer al Diari de Terrassa, tinc més clar a què em dedico 🙂 sempre ho he tingut clar, però em costava expresar-ho amb paraules ordenades i simplificades. Costa una mica definir-se quan en realitat ets emprenedora en moltes àrees de la teva empresa. Jo sóc qui formula , elabora, comercialitza, distribueix, dissenya l´etiqueta del frascó, crea nous sabors per a empreses #foodies #lifestyle #artesanes… cada dia acostumo a atribuir-me un barret, vull dir que cada dia faig una tasca i gestiono quelcom específic. Jo en tinc molts de barrets. Un dia porto el de comercial, un altre dia porto el de cuinera, de dissenyadora… 🙂 es molt divertit, m´apassiona el que faig !

Deixa un comentari

× Hola! Et puc ajudar? / Hola! Te puedo ayudar?