A Day In The Life of A flavours Maker

 Descobriu un dia de la vida d'una fabricant de sabors amb IU-BAG (Idees úniques dins d´una bossa, o un recipient).
Funcdada per l´Emma, IU-BAG és la primera empresa catalana especialitzada en la creació de sabors, basant-se en la ciència dels aromes i la creació d´alquimies a partir d´ingredients #plant based, es a dir a partir de plantes, flors, fulles, arrels, vegetals, fruits... 
Llavors l´Emma, vincula aquests productes artesans que elabora, amb tallers  i kits experimentals per fer un mateix a casa.

Creacions úniques amb sabors inusuals i un equilibri perfecte , amb una textura fina, tot originat per un procés artesanal i innovador de cuina. 
Els ingredients de proximitat i una cuina lenta i diferenciada fan que 
IU-BAG sigui imprescindible en qualsevol cuina. Disposa de menjars gurmet o senzills, aperitius salats o dolços, esmorzars, aperitius, dinars o sopars ... Amb una gran quantitat de condiments ,tindreu resultats excel·lents, una qualitat i un toc innovador i una experiència gastronòmica inoblidable. IU-BAG DESIGN BCN ,un obrador creatiu a Terrassa, BArcelona :-)

Deixa un comentari

× Hola! Et puc ajudar? / Hola! Te puedo ayudar?